sâmbătă, 23 martie 2013

Veti afla, in continuare, care este cel mai tare site de microjoburi (dupa parerea si din experienta mea). Ce inseamna microjoburi? Inseamna mici sarcini (spre exemplu, sa postezi cateva comentarii la anumite clipuri de pe youtube, sau sa votezi o fotografie pe facebook etc.) pe care le rezolvi pentru o mica recompensa in bani. Plata porneste de la 0.05$ si poate ajunge pana la 2$.

Se pot face bani foarte frumosi pe acest site, daca acorzi, sa spunem, o ora pe zi, poti castiga cateva zeci (poate chiar sute, in functie si de numarul sarcinilor) de dolari pe luna. Romanul care a castigat cel mai mult pana acum este ZMEU, membru din 11 August 2009, de atunci castigand 4,007.89$

Site-ul functioneaza din 2009, iar suma minima pentru plata este de 9$+taxa pe care o percepe procesatorul, respectiv Paypal (7,5%), Payza (6,5%) sau Moneybookers (6,5%). Presupunand ca alegeti Paypal, suma minima pe care o ai in cont trebuie sa fie de 9,675$ ca sa primesti 9$ in cont!

Din pacate site-ul nu acorda posibilitatea de a castiga din ceea ce castiga afiliatii, asa ca trebuie sa va bazati numai pe ceea ce faceti voi! Cele mai bine platite sarcini sunt cele care implica postarea pe forumuri de comentarii si linkuri, pentru care primesti 0,33$, sau cele legate de yahoo answers, aproximativ 0,30$. La 30 de sarcini din astea ti-ai si luat prima plata, ceea ce nu e greu, daca te pui pe ele, intr-un week-end ploios le-ai si facut!

Dar despre dovada de plata si cateva sfaturi pentru a multiplica castigul, intr-un episod viitor!

Pana atunci, daca nu v-ati dat deja seama, site-ul este MicroWorkers! Spor la bani!

Daca stie cineva un site de microjoburi mai bun decat Microworkers, nu ezitati sa ma informati si pe mine!

Update 15.04.2013: vezi dovada de plata microworkers aici!

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates