miercuri, 13 martie 2013

Este foarte real: Cu un aparat de fotografiat obisnuit puteti incepe sa faceti bani online. Cum este posibil? Ei bine, exact despre asta vom vorbi in acest articol. Mai intai de toate trebuie sa ai aparatul de fotografiat (daca nu detii unul imprumuta de la un prieten).

Urmatorul pas este simplu: incepe sa fotografiezi absolut ce vrei tu (si mai important: ceea ce crezi ca ar cumpara alte persoane). Ca sa iti usurez munca iti dau un sfat: cei care cumpara fotografii pe internet le vor folosi pentru website-uri, carti de vizita, logo-uri.

Acum ca ai pozele, o sa iti recomand doua site-uri pe care le poti pune la vanzare. Este vorba despre Istockphoto.com si Shutterstock.com. Fa-ti un cont si uploadeza fotografiile! Ai grija totusi ce uploadezi pentru ca trebuie sa respecte anumite conditii ca sa fie acceptate: de exemplu, acestea nu trebuie sa contina vreun logo (Nike, Coca Cola) sau fata unei persoane care nu si-a dat acordul.

Ai facut si acest pas, acum nu iti mai ramane decat sa astepti ca oamenii sa iti cumpere fotografiile. Intre timp arunca o privire pe site-uri si vezi ce fotografii se vand mai mult. Nu pierde timpul prea mult si adauga si mai multe fotografii. Cea mai frumoasa parte este ca o singura fotografie poate fi cumparata de mii de ori asa ca, cu cat mai multe cu atat mai bine.

Mai multe informatii despre bani din fotografii si in general despre cum sa faci bani gasesti aici. In acest moment exista foarte multi pasionati de fotografie (si sper sa vada cat mai multi acest articol). Majoritatea fac poze de placere si habar nu au ca pot scoate bani frumosi din asta. Transforma-ti hobby-ul intr-o mod de a face bani.

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates