sâmbătă, 6 aprilie 2013

Update 2015: Virtconomics.com a disparut din online de cateva zile. 

Ca urmare a interesului pe care l-au manifestat o parte din cei care ajung pe blogul meu pentru jocurile care te platesc sa le joci, voi dezvalui, in continuare, cateva din "secretele" descoperite de mine in cele aproximativ 7 luni de cand joc Virtconomics, cu ajutorul carora sa ajungeti la un castig saptamanal de minim 15 XAU (cunoscatorii stiu la ce ma refer!, daca nu intelegeti, cititi mai intai articolul Virtconomics.com ep. 1 - sfaturi pentru începători).

Lucruri importante de stiut despre cum sa joci Virtconomics cu un profit zilnic bunicel:
  1. Pentru inceput, toate castigurile zilnice investeste-le in personajul tau. Asta inseamna ca primul lucru pe care TREBUIE sa-l faci este sa-ti inchiriezi o casa (Din meniul de pe bara de sus, mergi la Piaţă -> Închiriază locuinţă şi închiriază o locuinţă. Locuinţa creşte energia, care va duce la creşterea influenţei şi deci la bonusuri şi rezultate mai bune Ar trebui să o găsiţi cu 1 RON/zi). Verificati zilnic sa mai aveti locuinta inchiriata, cand expira, inchiriaza una din nou.
  2. Dupa ce ai o locuinta, pasul urmator este sa-ti achizitionezi un televizor. Iti ofera 25 puncte de inteligenta pe zi si nu se uzeaza in timp. E mai scump, dar face toti banii (la momentul la care scriu acest articol, costa aproximativ 237 RON).
  3. Urmatorul articol pe care TREBUIE sa-l achizitionezi este un costum. Acesta iti ofera 25 de puncte de putere/energie pe zi, dar aveti grija sa-l tineti sub observatie, pentru ca se uzeaza intr-o luna. Cand se uzeaza, achizitionati unul nou. Costa aproximativ 78 RON
  4. Si ultimul articol pe care TREBUIE sa-l ai permanent in inventar este o geanta / diplomat. Aceasta iti ofera 25 puncte de inteligenta / zi si se uzeaza, la fel ca si costumul, intr-o luna. Grija mare sa nu ramaneti fara. Cand se uzeaza, cumparati altul in loc. Costa aproximativ 110 RON.
Avand aceste articole in inventarul tau, influenta ta va creste semnificativ (undeva pe la 24-28). Pasul urmator este sa mananci in fiecare zi, cel putin o data (inainte de a munci), costa aproximativ 7-8 RON, dar iti va creste influenta pana la 32-36. Banii pe care ii primesti din munca prestata sau din intalniri sunt calculati in functie de aceasta influenta! Astfel ca, in urma unei intalniri nu vei mai primi 1-2 RON, ci 6-7 RON. In urma muncii prestate vei primi aproximativ 35-40 RON in total, din munca prestata si din bonusul oferit de stat. Lejer poti ajunge, numai din aceste activitati la 75-80 RON pe zi.

Ca sa crestem si sa ajungem la 125-130 pe zi (adica aproximativ 5 XAU), mai e nevoie de un lucru: afiliati. Ce sunt afiliatii? Sunt persoane care se inscriu in joc la recomandarea ta. Pentru fiecare afiliat activ tu primesti un bonus zilnic (care, bineinteles ca se calculeaza pe baza influentei tale). De exemplu, la 5 afiliati activi, daca ai o influenta de 30, primesti zilnic un bonus de aproximativ 51-53 RON. Adaugat la castigurile de mai sus, rezulta 5 XAU zilnic, adica in 10 zile ai 50 XAU, care inseamna 1 EURO, adica poti ajunge la 3 EURO pe luna fara nicio investitie in firme.

Despre firme vom vorbi intr-un episod viitor!

Pentru cei care nu s-au inscris inca, dar vor sa o faca, pot folosi bannerul de mai jos:




UPDATE 25.06.2013 DOVADA DE PLATA virtconomics.com

11 comentarii:

  1. Salut
    sti cumva daca siteul chiar plateste?
    mai era un joc de genul asta anno 1777 parca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, plateste sigur, acum ai mai sus si dovada de plata!

      Ștergere
  2. am accesat un link de referal, m-am inscris pe virtconomics si de aici surprizele:
    1) sunt cetatean nord-caucazian (desi am bifat Romania)
    2) guvernul nu are nici o casa sa-mi inchirieze
    3) un hamburgher (tot de la guvern) costa vreo 20 de ruble, in conditiile in care eu am primit bonus 10;
    nu am nici un chef sa bag bani din prima, deci ce fac?!!!!!
    toata Federatia Rusa are vreo 23 de cetateni; presupunand ca, pana la urma, voi reusi sa construiesc ceva acolo, imi pot vinde produsele in alte tari? sau pot angaja persoane din alte tari?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.maildirect.ro/inregistrare/536c2f0031f3f8ecdf4bb7d3b93b5bc3 - si astia platesc sigur

      Ștergere
  3. De obicei nu raspund anonimilor, dar fac o exceptie: ia-o pe jos spre Romania. O sa dureze ceva timp (3-4 zile) dar aici sunt locuinte suficiente, hrana ieftina si locuri de munca indeajuns!

    RăspundețiȘtergere
  4. Si cam le ce sume lunare se pot ajunge?Intreb informativ.

    Mersi anticipat,
    Hamudi

    RăspundețiȘtergere
  5. Depinde numai de tine. Poate fi de la 0 euro/luna, pana la cateva zeci/luna! Totul de pinde de strategia de joc, de investitii, de activitatea zilnica!

    RăspundețiȘtergere
  6. cel mai prost site virticonomics...am facut cont am facut bani si am primit ban...kkt pe el

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa se intampla cand nu respecti regulile jocului. Esti sigur ca ai facut totul cinstit?

      Ștergere
  7. buna incerc sa imi fac un cont dar nu pot poate cineva sa imi faca o invitatie ANA@34,, LA JOC VIRTOCONOMIX .multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu va recomand : http://www.marketglory.com/strategygame/Qwelis

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Afla primul metode de a face bani pe net

Parteneri

- Cum-sa-faci-bani.org - Invata cum poti face bani!

- www.afaceri-profitabile.com - Informatii despre afaceri profitabile

- Bani-online.net - Inca un site care te invata sa faci bani rapid

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates