sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Update 2015: Maildirect.ro si-a schimbat in mod radical termenii de plata. Astfel, 

"cu banii acumulati in contul tau MailDirect, trebuie sa te inscrii in tombola (extragerea) lunara in urma careia poti castiga pana la 100$, extragerea lunara reprezentand singura modalitate prin care poti intra in posesia premiilor in bani, acumulate in contul tau MailDirect.".
Cu alte cuvinte, banii castigati de tine, pe timpul tau si din activitatea ta, pot ajunge la tine doar daca esti norocosul castigator al unei tombole, altfel banii s-au dus in conturile Maildirect.ro. Urat mod de a face afaceri! NU MAI RECOMAND inscrierea in acest program!

Asa cum am promis inca de la inceput, nu public nimic pana cand nu testez si sunt sigur ca este ceva legitim, care si plateste. Dupa ce am testat intens aceasta metoda, m-am decis sa v-o prezint, pentru a beneficia cu totii de pe urma ei: cum sa faci bani din citirea e-mailurilor.

Ce ai nevoie pentru a ajunge sa castigi bani din citirea e-mailurilor:
1. sa ai un e-mail pe care sa il citesti zilnic
2. sa ai circa 10 minute libere zilnic pentru deschis e-mailuri si click-uri!

Daca pana acum erai intoxicat cu tot felul de mailuri / reclame nedorite, ACUM poti primi bani pentru a urmari reclame pe mail. Astfel Castigi Bani si Beneficii Unice, ce constau in reduceri, oferte si mega promotii oferite de brand-urile partenere.

Avantaje:
  • primesti 6$ la inregistrare BONUS!
  • primesti bani pentru a vizualiza reclame pe e-mailul tau!
  • primesti cumulat Bani si Beneficii Unice (primesti un procent din cumparaturile pe care le faci accesand reclamele respective)!
  • castigi bani pasiv, de pe urma echipei tale!
  • nu este necesar sa instalezi ceva pe calculatorul tau!
Unde? Te-am convins deja? Inscrie-te apasand pe imaginea de mai jos:
 
 
Ce trebuie sa faci ca sa castigi bani?
  • pentru fiecare citire a newsletter-elor primite primesti automat 0,5 centi (adica jumatate de cent)
  • pentru fiecare click in interiorul newsletter-elor primite primesti automat 1 cent (este comisionat DOAR primul click din fiecare newsletter)
  • pentru Share pe Facebook primesti 1 cent pentru fiecare campanie impartasita pe Facebook (se comisioneaza un singur share / campanie)
  • in functie de fiecare campanie in parte primesti pana la 20$ pentru cumparaturi facute in urma newsletter-elor
  • primesti 10 centi pentru fiecare user care se inscrie din partea ta in platforma MailDirect pentru primii 200 de prieteni, dupa care suma scade la 2 centi.
  • Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe! (nu se comisioneaza Share-ul pe Facebook din partea referarilor)

Numar total utilizatori activi: 107.391. Devino si tu unul din cei care castiga bani din citirea e-mailurilor publicitare, apasand pe bannerul de mai jos:
 

Suma minima pentru retragere este de 50 $ (USD), si se face printr-o solicitare de plata (finalizata complet) pana pe data de 14 a lunii, ora 23:59. Plata se efectueaza in termen de 7 zile, platile urmand a fi efectuate o data pe luna, numai in intervalul 15 - 21 a lunii in curs. Cererile de plata procesate ulterior acestei date vor fi efectuate in perioada de plata a lunii urmatoare.

Pentru utilizatorii persoane fizice plata se face numai in urma semnarii unui contract de comision. Suma incasata de utilizator va reprezenta suma tuturor comisioanelor valide la momentul respectiv din care se scad taxele aferente contractului (16% impozit si 5,5% sanatate).
 

13 comentarii:

  1. Una dintre multele escrocherii online, tineti-va departe, altfel va veti irosi timpul aiurea

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, maildirect sunt naspa! Cand m'am inscris, regula era ca se pot retrage cand se atinge pragul de 50$. Dupa ce, in mod constiincios am clickuit aproape 2 ani reclamele lor, si fix cand eram aproape de a atinge pragul de 50$ au schimbat regulamentul ca nu se mai pot retrage ci se face tragere la sort, in urma careia castigi daca esti norocos, daca nu primesti inapoi 5$. Iar la tragerea la sort participi daca ai cel putin 10$ de retras, deci inca vreo cateva luni de asteptare de la o extragere la alta pana sa aduni inca 5$... Nu prea mi se pare corect!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu am facut cerere de plata si nici in ziua de azi nu mi-a raspuns..:)) si au durat deja 2 luni

      Ștergere
  3. in grecia cum pot face lucrul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  4. o mare teapa acest mail direct, l-am testat si nu am primit nici in ziua de azi banii asa ca.... aveti grija!!!! Mai bine dati click-uri pe reclame sunt mai sigure si macar platesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Vrei sa faci bani cat mai repede si iti cauti un job pe net? Am o oferta pentru tine! Fa-ti cont pe site-ul http://www.marketglory.com/strategygame/dariusbogstef si doar pentru cateva clikuri veti fii platiti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Vrei sa faci bani cat mai repede si iti cauti un job pe net? Am o oferta pentru tine! Fa-ti cont pe site-ul http://www.marketglory.com/strategygame/dariusbogstef si doar pentru cateva clikuri veti fii platiti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutare, mai jos va prezint 3 metoade de a face bani in mod simplu si eficient, din punctul meu de vedere va recomand sa incercati, nu sunt venituri mari la inceput dar daca aveti rabdare si continuitate puteti ajunge la castiguri frumoase. Spor la bani!

    https://www.neobux.com/?r=dimeebag

    http://www.clixsense.com/?8451526Shrink Link

    http://useclix.com/index.php?ref=dimeebag

    RăspundețiȘtergere
  8. Îți prezint cel mai bun PTC.

    Online din 2007, cu 6 milioane de membri!

    Vino în echipa mea pe ClixSense: http://csl.ink/1DWH

    RăspundețiȘtergere
  9. eu fac in jur de 20-30 euro pe luna vizionand reclame si dand like-uri pe facebook nu este o suma mare dar pentru 2-3 ore pe zi cat timp petrec la pc este ok . http://www.fanslave.net/ref.php?ref=1377428

    RăspundețiȘtergere
  10. Se face bani si cu https://recyclix.com, (Master Account ID) next cod: 5F20-91B2-300D.

    RăspundețiȘtergere
  11. Oferta speciala lucru la domiciliu: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  12. ✅Plata in 2 zile
    ✅ Lucrează de acasă
    ✅Fără experiență
    ✅Fără vânzare, întrebați-mă cum Iată numărul meu de WhatsApp +27825893609

    RăspundețiȘtergere

Mai multe metode despre cum poti face bani pe net vei gasi pe Bani-pe-internet.net

Un produs Blogger.

Ne gasesti pe

Statistici

Cum o sa fac bani pe net © 2013 Supported by Best Blogger Templates and Premium Blog Templates